Zeeschildpadden Avond Tour

Bekijk hier de populairste schildpadden tour van Suriname (Feb – Juli). Een dagtrip vol: historie, cultuur en puur natuur.

Hoogtepunten/Activiteiten

 • Boottocht naar Braamspunt
 • Genieten van de zonsondergang op het strand
 • Spotten van zeeschildpadden in het legseizoen

Wat maakt deze tour bijzonder

 • Unieke ervaring
 • Weinig fysieke inspanning
 • Dichtbij de stad

‘S Middags reist u per bus en boot van Paramaribo naar het strand (ca. 1,5 uur).
Op het strand is er voldoende tijd om rond te lopen, te peddelen en / of de prachtige zonsondergang te zien. Hierna genieten we van een lichte Surinaams diner en na de zonsondergang begint u met een gids over het strand te lopen om zeeschildpadden te zoeken. Er zijn richtlijnen die moeten worden gevolgd om ervoor te zorgen dat de zeeschildpadden niet worden gestoord. Het geheel proces van het strand bereiken, eieren leggen en terugkeren naar de zee duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur.

Na deze buitengewone ervaring keren we terug naar Leonsberg, dit is na middernacht of soms zelfs later. Je keert per bus terug naar het vertrekpunt, met een unieke ervaring die je nooit zult vergeten.

* Tijdens het bezoek aan de zeeschildpadden volgt ons bedrijf de WWF-richtlijnen (World Wildife Fund). Dit om te voorkomen dat de zeeschildpadden tijdens hun proces worden gestoord. De gidsen zijn getraind om deze regels te volgen, die ze ook aan de gasten zullen uitleggen.

Transport: Bus/ boot
Reistijd: 1 uur en 30 minuten
Vertrektijd: 16:30 uur*
Terug: 22:00-02:00 uur
Schema: Dinsdag/ vrijdag
Inclusief: Transport vanaf vertreklocatie, gids, boot, licht diner, dranken
Exclusief: Transport naar vertreklocatie

* Bekijk alstublieft uw voucher of factuur voor de exacte vertrektijd en vertreklocatie. Een verschil van 15 minuten wordt als normaal beschouwd.  

 • Hoed of pet
 • Goede wandelschoenen
 • Lange broek + shirt met lange mouwen (donkergekleurde kleding)
 • Muggen spray
 • Regenjas of -poncho
 • Zonnebrand
 • Rugzak
 • Waterdichte tas voor elektronische apparaten + documenten

Orange Travels vermeldt, net als de meeste touroperators, haar tarieven in Euros. De voordeligste manier van betalen is met contant geld of via bankafschrijving* in Euros. Daarna volgt een contante betaling in SRD of USD, dan een POS in SRD* en tot slot een betaling met creditcard.

* Als er extra bankkosten zijn, moeten deze door de klant worden betaald. Als blijkt dat niet het volledige overeengekomen bedrag op onze rekening is bijgeschreven, dient het verschil te worden betaald voordat u deelneemt of incheckt.

** Bij gebruik van POS (onze apparaten accepteren alleen SRD) zullen we de wisselkoers van de cambio’s gebruiken. Omdat deze soms aanzienlijk verschillen van de koers die u en onze bank gebruiken, kan dit voor u een negatief effect hebben op de prijs, tussen 10% en 30%. In deze specifieke gevallen heeft Orange Travel geen voordeel, noch invloed.

*** Alle betalingen met creditcard worden verwerkt in USD en er worden bankkosten in rekening gebracht. De bijkomende kosten voor Visa en MasterCard bedragen 5%. Hierin heeft Orange Travel geen voordeel, noch invloed. Voor deze betaalmethode dient u uw paspoort te tonen.

ING Bank Nederland

Euro Rekening nummer: NL40INGB0797332219

IBAN: NL40INGB0797332219

BIC: INGBNL2A (SWIFT code: INGBNL2A)

Tnv: Ernie de Vries

 

Republic Bank Suriname N.V.
Paramaribo, Suriname
Swiftcode: RBNKSRPA
SRD 0197313228
USD 0197313309
EUR 0197313481
In name of: ORANGE TRAVEL NV
Paramaribo, Suriname

 

Bank of America
Account number 2290 3930 8017
Beneficiary Bank ID number 026009593 (for transfer of monies into your account from within the U.S.)
Mailing Address:
3048 SW 141 ST AVE
Miramar FL 33027-3950
USA

Pay by credit card: