Suriname Rivier Monding Vistour

Hengelen op de Suriname en Commewijnerivier in een snelle sportvisboot en professionele hengelspullen. Bekijk hier de dagtrip vanuit Paramaribo vol natuur en avontuur.

De monding van de Suriname is een rijk gebied aan vis en vogelsoorten. Bij de monding van de Suriname worden onder andere ook dolfijnen gespot. Onze professionele gids brengt u per boot richting de monding van de Surinamerivier waar u kans maakt om indrukwekkende vissen te vangen. Ervaar ook een leuke boottocht over de rivier en geniet van de verschillende vogelsoorten die u kunt spotten.

Hoogtepunten/Activiteiten

 • Boottocht over de Suriname- en de Commewijnerivier
 • Zoektocht naar de spectaculaire vissen zoals katvissen, roggen etc…
 • Vaartocht langs de mooie wijk van Paramaribo

Wat maakt deze tour bijzonder

 • Professionele boot
 • Ervaren en deskundige gids
 • Professionele vis uitrusting

U wordt opgehaald binnen Paramaribo. Vervolgens wordt er gereden met trailer & boot naar de trailerhelling aan de Antondrachtenweg. Na het traileren gaat u op pad met de “Marcraft Commander” een professionele sportvisboot. De boot is comfortabel en voorzien van: 90PK buitenboordmotor, elektrische boegmotor, fishfinder, GPS en een zonnekap.
Vanaf de trailerhelling varen we onder “de Brug” langs “De Goslar”, Fortzeelandia en plaatsen als Leonsberg en Nieuw Amsterdam. Na het passeren van de monding van de Commewijnerivier zetten we koers richting Atlantische oceaan. Tijdens het varen geniet u van de natuur.

Er zijn volop vogels aanwezig. Meeuwen, jan van genten en pelikanen kunnen we waarnemen. Geregeld worden er dolfijnen gespot. We gaan vissen op verschillende hotspots gelegen in het gebied tussen de monding van de Surinamerivier, nabij Braamspunt en de monding van de Commewijnerivier, nabij Nieuw Amsterdam. Vissen doen we vanuit de boot. Eventueel wordt er bij de lokale vissers vers aas gehaald. Naast het vissen, zult u genieten van de zuivere zeelucht en een verfrissend windje. Tegen het eind van de dag keren wij terug naar Paramaribo.

Houd u er rekening mee dat de tour plaatsvindt in de buitenlucht en in natuurlijke omgeving.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Boek nu uw visexpeditie en vang de grootste meerval of rog van Suriname. De visexpeditie met de meest professionele uitrusting, snel en gemakkelijk te boeken via de Orange Travel website. Al onze visexpedities hebben al 100% vertrekgarantie bij 1 persoon en zijn scherp geprijsd!

Transport Bus / Boot
Reistijd 30 minuten (Paramaribo – Boot stijger)
Vertrektijd 06.00 uur*
Terug in Paramaribo 17.00 uur < < 18.00 uur
Regulier vertrek Di / Do / Za / Zo
Inclusief Transport, gids, lunch, non alcholiosche drankjes (water & siroop), hengels, reddingsvesten
Exclusief Andere dranken

* de vertrektijd is afhankelijk van de ophaalplek en kan verschillen van de aangegeven tijd. Houdt u er rekening mee dat een uitloop van +/-15 minuten kan voorkomen.

 • Extra batterijen voor camera
 • Goede wandelschoenen
 • Hoed of pet
 • Lange broek en lange mouw hemd
 • Muggenmelk
 • Regenjas / poncho
 • Zonnebrandolie
 • Rugzakje
 • Waterdichtezak voor electra + papier
 • Kleingeld SRD

De meeste touroperators hebben (net als Orange Travel) hun prijslijst in Euro.
Het meest voordeligst is daarom ook per bank* of cash af te rekenen in Euro’s.
Daarna volgt cash in SRD of U$D, vervolgens pinnen in SRD** en tot slot volgt een credit card betaling***.

*Indien er extra bank kosten zijn, zijn die volledig voor rekening van de klant. Als blijkt dat niet het volledig afgesproken bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt het verschil alsnog voor vertrek in rekening gebracht.

**Bij het pinnen in SRD wordt de verkoop-dagkoers van de wisselkantoren gebruikt. Aangezien deze soms flink verschilt van de koers die uw- en onze bank onderling hanteren, kunt u tussen de 10% en 30% nadeliger uitkomen (hier heeft Orange Travel geen baat bij, nog invloed op).

***Voor alle credit card betalingen geldt dat deze in U$D worden uitgevoerd en berekenen de banken een toeslag. De toeslag voor VISA en MASTERcard is 5% (Hier heeft Orange Travel geen baat bij, nog invloed op). Het tonen van uw paspoort is bij deze betaalmethode verplicht.

ING Bank Nederland

Euro Rekening nummer: NL40INGB0797332219

IBAN: NL40INGB0797332219

BIC: INGBNL2A (SWIFT code: INGBNL2A)

Tnv: Ernie de Vries

 

Republic Bank Suriname N.V.
Paramaribo, Suriname
Swiftcode: RBNKSRPA
SRD 0197313228
USD 0197313309
EUR 0197313481
In name of: ORANGE TRAVEL NV
Paramaribo, Suriname

 

Bank of America
Account number 2290 3930 8017
Beneficiary Bank ID number 026009593 (for transfer of monies into your account from within the U.S.)
Mailing Address:
3048 SW 141 ST AVE
Miramar FL 33027-3950
USA

Betalen met credit card: