Peperpot Fietstour

SUPER TOUR: Op de fiets vanuit Paramaribo de Peperpot plantage in district Commewijne verkennen. Een dagtrip vol historie, cultuur en pure natuur. Bekijk hier onze voordelige aanbieding!

De Commewijne fietstour vanuit Paramaribo naar diverse plantages in Commewijne is bijzonder populair. Uw vakantie in Suriname wordt absoluut verrijkt door dit bezoek aan plantage Peperpot of aan de voormalige plantage Marienburg en Frederiksdorp. Van alle trips die Suriname te bieden heeft, is de Commewijne fietstour absoluut een van de meest actieve.

Hoogtepunten / Activiteiten

 • Avontuurlijke fietstocht door tropisch regenwoud
 • Boottocht naar het district Commewijne
 • Bezoek aan een oude koffiefabriek
 • Dieren zoals 250 vogelsoorten, apen, vlinders en reptielen etc.

Met deze tour reist u van Paramaribo naar Meerzorg per tentboot (korjaal), over de Surinaamse rivier. Geniet van een fietstocht door de tropische regenwouden. Vlinders, libellen, apen, luiaards en reptielen zijn enkele van de dieren die u tegen kunt komen. Halverwege het natuurpad kunt u langs de irrigatiekanalen struinen om de koffiebomen en de ‘kofimama’ (Erythrina glauca of schaduwaanbieders) te zien. Het pad leidt naar een historisch plantage dorp waar een tour door een oude koffiefabriek wordt gegeven. Langs de weg zult u kampongs zien, de huizen van voornamelijk Javaanse en Hindoestaanse inwoners. Op de terugweg naar Paramaribo zullen we een stop maken bij een lokaal restaurant voor een lunch bestaande uit heerlijke, lokale gerechten.

Transport: Boot/ fiets
Vertrek: 08:00 uur*
Aankomst: 14:00 uur
Schema: Dagelijks, op aanvraag
Inclusief: Gids, fietsverhuur, boot transfer, toegangsprijzen, lunch, water en siroop
Exclusief: Overige dranken

* De vertrektijd is afhankelijk van het ophaaladres en varieert daarom per plaats. Bekijk alstublieft uw voucher of factuur voor de exacte vertrektijd en vertreklocatie. Een verschil van 15 minuten wordt als normaal beschouwd.

 • Hoed of pet
 • Goede wandelschoenen
 • Extra batterijen voor camera
 • Regenjas of -poncho
 • Zonnebrand
 • Rugzak
 • Wisselgeld in SRD

Orange Travel vermeldt, net als de meeste touroperators, haar tarieven in Euros. De voordeligste manier van betalen is met contant geld of via bankafschrijving* in Euros. Daarna volgt een contante betaling in SRD of USD, dan een POS in SRD* en tot slot een betaling met creditcard.
* Als er extra bankkosten zijn, moeten deze door de klant worden betaald. Als blijkt dat niet het volledige overeengekomen bedrag op onze rekening is bijgeschreven, dient het verschil te worden betaald voordat u deelneemt of incheckt.

** Bij gebruik van POS (onze apparaten accepteren alleen SRD) zullen we de wisselkoers van de cambio’s gebruiken. Omdat deze soms aanzienlijk verschillen van de koers die u en onze bank gebruiken, kan dit voor u een negatief effect hebben op de prijs, tussen 10% en 30%. In deze specifieke gevallen heeft Orange Travel geen voordeel, noch invloed.

*** Alle betalingen met creditcard worden verwerkt in USD en er worden bankkosten in rekening gebracht. De bijkomende kosten voor Visa en MasterCard bedragen 5%. Hierin heeft Orange Travel geen voordeel, noch invloed. Voor deze betaalmethode dient u uw paspoort te tonen.

ING Bank Nederland

Euro Rekening nummer: NL40INGB0797332219

IBAN: NL40INGB0797332219

BIC: INGBNL2A (SWIFT code: INGBNL2A)

Tnv: Ernie de Vries

 

Republic Bank Suriname N.V.
Paramaribo, Suriname
Swiftcode: RBNKSRPA
SRD 0197313228
USD 0197313309
EUR 0197313481
In name of: ORANGE TRAVEL NV
Paramaribo, Suriname

 

Bank of America
Account number 2290 3930 8017
Beneficiary Bank ID number 026009593 (for transfer of monies into your account from within the U.S.)
Mailing Address:
3048 SW 141 ST AVE
Miramar FL 33027-3950
USA

Pay by credit card: