Kabelbaan avontuur in Suriname

Kabelbaan avontuur in Suriname

Op de meest avontuurlijke en langste kabelbaan van Suriname, zweven tussen de bomen en boven de rivier, alleen bij het Bergendal Adventure Center. Boek hier uw dagtour vol avontuur, natuur en historie.

Zweef met Orange Travel N.V. tussen de bomen van de Surinaamse Jungle met ons Kabelbaan Avontuur! De 11 verschillende kabelbanen (met een totale lengte van 1 km) van ons Kabelbaan Avontuur geven u de ultieme adrenaline kick: u zweeft tussen de boomtoppen met als climax een vlucht boven de Surinamerivier. Naast dit spannend avontuur met de kabelbaan biedt Adventure Center Bergendal ook een kayak en hiking avontuur.

Hoogtepunten/Activiteiten

 • Kabelbaan (± 1-1,5 uur – Een spannend avontuur waarbij u zweeft tussen de boomtoppen)
 • Kayak avontuur (± 1-1,5 uur – Kayaken op de rivier langs eilandjes en kreken)

De kabelbaan, het hiken en het kayak avontuur zijn verschillende activiteiten die u ook los (afzonderlijk) kunt boeken. Dit is vooral voor gasten die op eigen gelegenheid naar Bergendal willen gaan of gasten die verblijven op het resort.

Wat maakt deze tour bijzonder

 • Enige tour waar u kunt genieten van de kabelbaan
 • Goede combinatie tussen actie en natuur

Met het actiepakket van Orange Travel vertrekt u met de personeels shuttle* naar het Bergendal Adventure Centre. Afhankelijk van het door u geboekte pakket wordt het dagprogramma met u doorgenomen, waarna u wordt meegenomen door de instructeur voor de teach-in. Met name voor het kabelbaan avontuur is dit erg belangrijk. De rest van de dag kunt u genieten van uw kabelbaan avontuur en de andere activiteiten behorende bij het geboekte pakket.
In de middag is er een pauze en kunt u op eigen gelegenheid een lunch kopen en gebruiken.
Alle activiteiten eindigen rond 16:30 uur. Waarna u weer met de personeels shuttle richting Paramaribo gaat.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

* de personeels shuttle is een shuttle bus waarin het personeel wordt vervoerd zonder een, bij gebruikelijke tours van Orange Travel, gastheer of gids. U dient daarom de chauffeur te vragen en bevestigd te krijgen dat de bestemming van de bus Bergendal is.

Boek hier uw reis en vlieg met de kabelbaan hoog boven de Suriname rivier. De meest avontuurlijke dagtour, snel en gemakkelijk te boeken via de Orange Suriname Travel website. Al onze kabelbaan excursies hebben 100% vertrekgarantie bij 2 personen en zijn scherp geprijsd!

Transport Bus (airconditioned)
Reistijd 90 min.
Vertrektijd 06.15 uur*
Terug in Paramaribo 19.00 uur
Vertrekplaats Lobby van Hotel Krasnapolsky
Regulier vertrek Dagelijks (geen minimum)
Inclusief Transport*, entree, twee lokale excursies (kabelbaan en kajakken)
Exclusief Lunch, andere dranken, andere excursies dan de twee eerder genoemd

* de vertrektijd is afhankelijk van de ophaalplek en kan verschillen van de aangegeven tijd. Houdt u er rekening mee dat een uitloop van +/-15 minuten kan voorkomen.

De vertrektijden zoals aangegeven zijn vanuit Krasnapolsky Hotel (Domineestraat). Op uw voucher of invoice staat uw ophaalplek en vertrektijd. 

Veiligheid

Uw veiligheid staat tijdens de gehele tour uiteraard voorop en deze is dan ook tijdens het kabelbaan avontuur, de hiking expeditie en het kayak avontuur 100% gegarandeerd. Het avontuur op de kabelbaan wordt gezien als een van de veiligste extreme sporten ter wereld.
Constante begeleiding van ervaren instructeurs.
Equipment van topkwaliteit (safety double harness).
Geen fysieke kracht nodig.

Restricties

 • Maximum gewicht 100kg
 • Minimum gewicht 45 kg
 • Minimum Leeftijd: 12 jaar
 • Maximum Leeftijd: 60 jaar

Hiking expeditie

Deze ± 2 uur durende boswandeling in ongerept natuurgebied biedt u de gelegenheid om naast de flora en fauna ook te genieten van de rijke geschiedenis van het gebied. Deze activiteit is niet inclusief, maar is bij te boeken bij de verschillende pakketten.

Uw veiligheid staat tijdens de gehele tour uiteraard voorop  en deze is dan ook tijdens het kabelbaan avontuur, de hiking expeditie en het kayak avontuur 100% gegarandeerd. Het avontuur op de kabelbaan wordt gezien als een van de veiligste extreme sporten ter wereld.
Constante begeleiding van ervaren instructeurs.
Equipment van topkwaliteit (safety double harness).
Geen fysieke kracht nodig.

 • Maximum gewicht 100kg
 • Minimum gewicht 45 kg
 • Minimum Leeftijd: 12 jaar
 • Maximum Leeftijd: 60 jaar

Hiking expeditie

Deze ± 2 uur durende boswandeling in ongerept natuurgebied biedt u de gelegenheid om naast de flora en fauna ook te genieten van de rijke geschiedenis van het gebied. Deze activiteit is niet inclusief, maar is bij te boeken bij de verschillende pakketten.

 • Hoed of pet
 • Goede wandelschoenen (gesloten schoenen verplicht voor de kabelbaan)
 • Lange broek (kleding kan vies worden tijdens het kabelbanen)
 • Extra batterijen voor camera
 • Regenjas/poncho
 • Zonnebrandolie
 • Rugzakje
 • Kleingeld SRD

De meeste touroperators hebben (net als Orange Travel) hun prijslijst in Euro.
Het meest voordeligst is daarom ook per bank* of cash af te rekenen in Euro’s.
Daarna volgt cash in SRD of U$D, vervolgens pinnen in SRD** en tot slot volgt een credit card betaling***.

*Indien er extra bank kosten zijn, zijn die volledig voor rekening van de klant. Als blijkt dat niet het volledig afgesproken bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt het verschil alsnog voor vertrek in rekening gebracht.

**Bij het pinnen in SRD wordt de verkoop-dagkoers van de wisselkantoren gebruikt. Aangezien deze soms flink verschilt van de koers die uw- en onze bank onderling hanteren, kunt u tussen de 10% en 30% nadeliger uitkomen (hier heeft Orange Travel geen baat bij, nog invloed op).

***Voor alle credit card betalingen geldt dat deze in U$D worden uitgevoerd en berekenen de banken een toeslag. De toeslag voor VISA en MASTERcard is 5% (Hier heeft Orange Travel geen baat bij, nog invloed op). Het tonen van uw paspoort is bij deze betaalmethode verplicht.

ING Bank Nederland

Euro Rekening nummer: NL40INGB0797332219

IBAN: NL40INGB0797332219

BIC: INGBNL2A (SWIFT code: INGBNL2A)

Tnv: Ernie de Vries

 

Republic Bank Suriname N.V.
Paramaribo, Suriname
Swiftcode: RBNKSRPA
SRD 0197313228
USD 0197313309
EUR 0197313481
In name of: ORANGE TRAVEL NV
Paramaribo, Suriname

 

Bank of America
Account number 2290 3930 8017
Beneficiary Bank ID number 026009593 (for transfer of monies into your account from within the U.S.)
Mailing Address:
3048 SW 141 ST AVE
Miramar FL 33027-3950
USA

Betalen met credit card: