Dolfijnentour in Suriname

Dolfijnentour in Suriname

BEST VERKOCHT: Dolfijnen spotten vanuit een comfortabele tentboot tijdens onze populairste dag tour van Suriname. Een dagtrip vol: natuur en gezelligheid.

De Dolfijnen Tour van Orange Travel is een boottocht van 3 uur waarbij u heerlijk kunt uitwaaien op de rivier. Samen met de kapitein gaat u bij deze tour op zoek naar dolfijnen, eet lokale snacks bij een van de plantages en krijg de kans om te genieten van een adembenemend mooie zonsondergang.

Hoogtepunten/Activiteiten

 • Het bewonderen van de vriendelijke dolfijnen
 • Bezoek aan een voormalige plantage
 • Prachtige zonsondergang onder genot van locale hapjes

Wat maakt deze tour bijzonder

 • Aantrekkelijke prijs
 • Weinig fysieke inspanning
 • Geschikt voor kinderen
 • Geen malaria

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Onze Dolfijnen Tour, een van onze meest populaire tours in Suriname, start met de boot vanuit Leonsberg, gelegen aan de Suriname rivier. Voor deze tour maakt Orange Travel gebruik van traditionele Surinaamse tentboten, welke in Suriname worden gebruikt voor al het personenvervoer op de rivier.

De kapitein zorgt ervoor dat u tijdens de boottocht uitgebreid de gelegenheid krijgt om de horizon af te speuren naar dolfijnen. Tijdens de tour kunt u onder het genot van een drankje en de verkoelende rivierbries, het schitterende uitzicht op de Suriname rivier bewonderen. Dolfijnen zijn van nature heel nieuwsgierig, tijdens de tour komen de dolfijnen dan ook vaak onverwachts dichtbij. Ze houden ook ontzettend van spelen en komen vaak vrolijk boven water in de buurt van de boot.
Nadat u tijdens de tour de dolfijnen heeft zien genieten in het water, brengen wij een bezoek aan een voormalige plantage. Een gezellig ingericht houten terras aan de oever van de rivier biedt een heerlijk rustpunt tijdens deze Dolfijnen Tour waar u de rustige omgeving kunt ervaren. Hier komen de bewoners van deze plantage aan het einde van hun werkdag zich ook ontspannen.

De Dolfijnen Tour van Orange Travel biedt naast het zicht op de speelse dolfijnen, ook diverse seizoengebonden lokale snacks zoals een lekkere vers gebakken baka bana (banaan) of een loempiaatje. Na een wandeling door het dorp, als de zon langzaam onder gaat, stappen we weer aan boord van onze boot. Onder het genot van een hapje en een drankje, genieten we van de zonsondergang en zijn continue veranderende kleurenpracht.
Drie uur na ons vertrek zetten we geheel ontspannen weer voet aan wal. U hebt het gevoel dat u een dag bent weggeweest.

Boek nu uw reis en maak kennis met speelse dolfijnen van Suriname. De meest complete reis, snel en gemakkelijk te boeken via de Orange Travel website. Al onze reizen naar de dolfijnen, met of zonder overnachting, zijn scherp geprijsd en hebben op onze vaste dagen 100% vertrekgarantie bij 2 personen!

Transport Boot
Reistijd Niet van toepassing
Vertrektijd 16.00 uur*
Terug in Paramaribo 19.00 uur
Regulier vertrek Wo/Vr/Zo
Inclusief Gids, boot transport, gebakjes en drank
Exclusief Transport van & naar de vertrekplaats, alcoholische dranken
* de vertrektijd kan verschillen van de aangegeven tijd. Houdt u er rekening mee dat een uitloop van +/-15 minuten kan voorkomen.
 Op uw voucher of invoice staat uw ophaalplek en vertrektijd. 

 • Extra batterijen voor camera
 • Muggenmelk
 • Handdoek
 • Zonnebrandolie

De meeste touroperators hebben (net als Orange Travel) hun prijslijst in Euro.
Het meest voordeligst is daarom ook per bank* of cash af te rekenen in Euro’s.
Daarna volgt cash in SRD of U$D, vervolgens pinnen in SRD** en tot slot volgt een credit card betaling***.

*Indien er extra bank kosten zijn, zijn die volledig voor rekening van de klant. Als blijkt dat niet het volledig afgesproken bedrag op onze rekening is bijgeschreven, wordt het verschil alsnog voor vertrek in rekening gebracht.

**Bij het pinnen in SRD wordt de verkoop-dagkoers van de wisselkantoren gebruikt. Aangezien deze soms flink verschilt van de koers die uw- en onze bank onderling hanteren, kunt u tussen de 10% en 30% nadeliger uitkomen (hier heeft Orange Travel geen baat bij, nog invloed op).

***Voor alle credit card betalingen geldt dat deze in U$D worden uitgevoerd en berekenen de banken een toeslag. De toeslag voor VISA en MASTERcard is 5% (Hier heeft Orange Travel geen baat bij, nog invloed op). Het tonen van uw paspoort is bij deze betaalmethode verplicht.

ING Bank Nederland

Euro Rekening nummer: NL40INGB0797332219

IBAN: NL40INGB0797332219

BIC: INGBNL2A (SWIFT code: INGBNL2A)

Tnv: Ernie de Vries

 

Republic Bank Suriname N.V.
Paramaribo, Suriname
Swiftcode: RBNKSRPA
SRD 0197313228
USD 0197313309
EUR 0197313481
In name of: ORANGE TRAVEL NV
Paramaribo, Suriname

 

Bank of America
Account number 2290 3930 8017
Beneficiary Bank ID number 026009593 (for transfer of monies into your account from within the U.S.)
Mailing Address:
3048 SW 141 ST AVE
Miramar FL 33027-3950
USA

Betalen met credit card: