Over ons

Orange Travel is een op het binnenland gerichte Surinaamse touroperator die zich concentreert op duurzaamheid en authenticiteit. Al meer dan 10 jaar concurreren wij door middel van onze hoge eisen, professionalisme en de relaties die we opbouwen. Behalve specialist in op maat gemaakte tours zijn wij ook de lokale vertegenwoordiger voor enkele gerenommeerde touroperators van over de hele wereld.

Onze tours
Wij bieden duurzame, culturele en actieve tours die levensechte ervaringen en bijzondere ontmoetingen opleveren. Op onze tours ontdekt u een totaal andere wereld. De basis van ons succes is het feit dat onze deskundige gidsen u meenemen in kleine groepen, op een onconventionele manier die u nooit meer vergeet.

De Orange belevenis begint bij het eerste contact
We streven ernaar om klantloyaliteit op te bouwen door snelle, accurate en onafhankelijke feedback. Ons vriendelijk en dynamisch team helpt u om een goed doordachte keuze te maken uit de jungle van toeristische mogelijkheden in Suriname.

Missie

Eerlijk en oprecht, win- win situatie bij samenwerking, met passie, gedisciplineerd en stiptheidzijn de belangrijkste eigenschappen waarmee Orange Travel kwalitatieve toeristische producten binnen Suriname aanbiedt voor een conform tarief. Dit doet Orange Travel met respect voor de natuur en lokale bevolkingen om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van het toerisme in Suriname.

Orange klanten mogen op geen enkel moment hun twijfels hebben of ze met de juiste partij hun onvergetelijke vakantie hebben geboekt.
Vanaf het eerste tot het laatste contact…DIK TEVREDEN!

Visie

Orange streeft ernaar om op een maatschappelijk verantwoorde wijze een leidende rol te vervullen in de toeristen sector en daarmee, naast een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling in Suriname, het land internationaal op een positieve wijze uit te dragen.

Daarom kiezen voor Orange Travel

  • Duurzame tours die zich richten op echte ervaringen door de cultuur en natuur van dichtbij te beleven;
  • Kleine groepen;
  • Gratis advies van vriendelijke en deskundige medewerkers;
  • Geen boekings- of reserveringskosten;
  • One Stop Shop: van individuele – tot groepsreizen en van hotels tot autoverhuur;
  • Gemakkelijke betaling: u kunt uw Nederlandse, Surinaamse of Amerikaanse bankrekening gebruiken en met Maestro of Visa betalen.

De beste respons

  • We beantwoorden uw vragen binnen 24 uur*;
  • Kantoren in Suriname en Nederland, met lange openingstijden (centraal gevestigd in Paramaribo en in Den Haag;
  • Orange klantenbalie in top lokale hotels;
  • Chat online met ons.

*behalve op de zaterdag na 14.00 uur Surinaamse tijd

Filosofie

Eerlijk en oprecht, win- win situatie bij samenwerking, gedisciplineerd en stipt.

Met een klantvriendelijke, dynamisch en professioneel team helpen wij klanten een keus te maken in een jungle van mogelijkheden op het gebied van toeristische attracties in Suriname. Als u open staat voor meer dan alleen een mooie omgeving in de natuur, maar ook waarde hecht aan de cultuur van de lokale bevolking, zult u met Orange onvergetelijke ervaringen beleven. Wij staan vanaf aankomst op de luchthaven tot vertrek voor u klaar!

Ernie de Vries
Manager